.

.

New
Memorijska kartica od 16 GB za 16 GB. Kartica velike brzine dolazi s besplatnim adapterom i adapterom. Doživotno jamstvo.

Memorijska kartica od 16 GB za 16 GB. Kartica velike brzine dolazi s besplatnim adapterom i adapterom. Doživotno jamstvo.

HRK 0.67

Iznos
Na skladištu

16 GB mikro kartica klase 6 od proizvođača MBN + besplatni brzi čitač MBN-a. Samo 10% manje od standardne veličine kartice. Ugrađeni kod za ispravljanje pogrešaka (IB) za otkrivanje i ispravljanje pogrešaka u prijenosu. Podržava zaštitu sadržaja za medije koji se snimaju (IB). Doživotno jamstvo. "3-inčne i 4-inčne tehnologije znače da mobilni telefoni sada mogu bežično prenositi podatke brže nego ikad. To znači da su moguće nove aplikacije, uključujući digitalno snimanje videozapisa, kamere, reprodukciju videozapisa, glazbu u formatu 93, igre, osobne račune i dnevnike, e-poštu i snimanje glasa. Nekada dostupne samo na osobnim računalima, ove moćne multimedijske značajke sada su podržane i na mobilnim telefonima. Zbog toga su memorijske kartice s visokim brzinama prijenosa idealne za video i fotografije visoke razlučivosti na mobilnim telefonima. Memorijske kartice A-liste temelje se na flash memoriji izvornog proizvođača i izrađene su naprednim tehnološkim postupkom koji omogućuje velike brzine prijenosa podataka, kao i kompaktnu veličinu. To znači da je idealan za novu generaciju mobilnih telefona, 3-inčne mobilne telefone i PDA uređaje koji pružaju visokokvalitetnu reprodukciju medija. Sve od digitalnih fotografija, videozapisa, glazbe u formatu 93, igara, karata i multimedijskih isječaka može se staviti na ovu malu karticu veličine nokta. ● Da je u potpunosti kompatibilan sa standardima SD 2.0 ● Veličina standardne SD kartice iznosi samo 10% ● u Skladu s SDHC Class 6 ● ac Adapter za micro SD karticu omogućava da se koristi u standardnim utore za SD kartice, kompatibilan sa svim host uređaja s oznakom SDHC ● Jednostavan za korištenje, plug and play ● Ugrađeni Kod za ispravljanje grešaka (ECC) za otkrivanje i ispravljanje pogrešaka prijenos ● Odgovara zahtjevima na prijenosnim uređajima Secure Digital Music Initiative (SDMI) ● Podržava zaštitu sadržaja medija za snimanje (CPRM) ● Omogućuje sistemsko programiranje (ISP) za nadogradnju ugrađenog softvera ● Podržava profili automatski čekanja, nestanka struje i mirovanja ● Mehanički prekidač za zaštitu od pisanja ● udovoljava fcc Ro HS".

Značajke

Novo

Proizvodi u kategoriji